Post Malone ha estrenat “Chemical“, el nou senzill amb el que, diu, vol “marcar una nova era a la seva carrera musical“, i amb el que també marcarà el camí cap al seu proper i cinquè disc, un dels més esperats de l’any.

El tema parla de la problemàtica de sentir-se atrapat en una relació inestable, i aquest ha arribat acompanyat del videoclip, dirigit per Alfred Marroquín. El film, que està rodat en tan sols dues localitzacions, transcorre davant de varis telons de fons amb paisatges ben diferents, on un Post Malone divertit balla en una sessió de fotos simulada. La resta de metratge està rodat en un cotxe, mentre fuma i fa lip-sync (o playback) amb la seva cançó.

Últimament, el cantant ha estat treballant en la seva carrera actoral, i és que properament el podrem veure en la pel·lícula Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, en la que posarà veu a Ray Fillet.

- Publicitat -