Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió, que té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones en situació de discapacitat, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social.

Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans del 2014 juntament amb el seu videoclip “A sobre d’un coet”. L’any 2015 van publicar el seu segon treball “Aigua i Pedra” i el 2018 el seu tercer àlbum “Ciclorama”, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant tots aquests anys.

El proper 2023 la banda celebra el seu 10è aniversari i actualment estan presentant el seu quart treball discogràfic que porta per títol “Melodies del somriure inconscient”, editat per la Produktiva Records. Enregistrat, mesclat i produït per l’Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril) al Konvent de Cal Rosal (Berga). Masteritzat pel Víctor Garcia a Ultramarinos Costa Brava. Demos enregistrades pel Víctor Gorriti a Gato Negro Estudis.

- Publicitat -

En aquest nou disc les lletres parlen de les relacions humanes, el viatge que fem a través dels somnis i la llibertat que trobem en ells, on realment ens mostrem com som i fluïm a través d’ells. Hi són presents conceptes com l’enyorament, l’atracció, l’enamorament, els somnis, la bellesa, la feblesa, l’amor propi, la calma… tot des d’un vessant optimista.
Moltes de les melodies de clams sorgeixen del somriure que es dibuixa a la cara en recordar moments bonics i màgics. “Melodies del somriure inconscient” reivindica això.