Black Fang és una agrupació de Castelló de La Plana que fusiona el rap, el jazz i el funk. El seu primer treball, ‘Fangtazztic’, va aparèixer el 2017 sota el nom de Calmoso & the BlackFang.

Després d’acurtar el seu nom, Black Fang va presentar ‘A foc lent’, un àlbum que combina el valencià i el castellà, i que compta amb col·laboracions amb DJ prou reconeguts al País Valencià com per exemple, DJ Plan B.

- Publicitat -

Borx (Borja) és un cantant i professor valencià que viu a l’Empordà i imparteix classes a Figueres. Arran del confinament va sentir la necessitat d’expressar-se a través de la música i així va néixer ‘Borx’ i el seu primer single ‘Dona’m’. Encara que l’artista no ha definit el seu estil, al seu primer senzill podem trobar ritmes de dancehall i influències de la música llatina i urbana.

Askama és una banda formada per nou joves músics procedents de diferents localitats de La Safor. Han sorgit aquest 2020 i tenen moltes ganes de crear música combativa i antifeixista, sempre defensant els nostres drets i la nostra llengua.

Actualment es troben en procés de composició però ja podem gaudir dels seus primers dos temes a plataformes com Youtube i Spotify.

Vienna és un duet format per Arturo Pérez i Pau Castillo procedent de Monòver i Petrer, dues localitats del Vinalopó Mitjà. Entre els dos han trobat en la música la possibilitat de retratar les dificultats i experiències de la joventut.

El seu estil és una mescla entre el pop, el folk i l’electrònica, i ho podem observar al seu EP ‘Hem trobat un pis per a llogar’, i a l’avançament del seu nou treball que veurà la llum en els pròxims mesos.