grupo de musica vadebo

Us portem quatre noves recomanacions de bandes i artistes procedents del País Valencià. Si us heu perdut les recomanacions anteriors, podeu accedir a elles aquí.

Vadebo és una banda procedent de l’Horta i València ciutat, amb un estil que mescla el rock, ska i hip-hop. El grup pren el seu nom de l’expressió utilitzada al joc de Pilota Valenciana, ja que vadebo és un avís a la resta de jugadors i al públic que la partida comença.

- Publicitat -

Jazzwoman és una rapera valenciana que formava part del grup Machete en Boca, fins que el 2018 va llançar el seu primer disc. De menuda estudiava saxòfon al conservatori i freqüentava sessions clandestines de jazz abans d’entrar a un grup de reggae i arribar finalment al hip-hop. Ha col·laborat amb grups com ZOO, Periferia Norte, Tesa o Tremenda Jauría, i aquest any ha tret el seu segon disc.

Reacció és un grup nascut el 2015 a la localitat de Pego, a la comarca de la Marina Alta. El 2016 van treure el seu primer treball anomenat ‘Més enllà de la Por’ on intenten expressar-se com músics, criticant la societat i la situació en què vivim. El 2018 van presentar ‘5 de Pego’ una versió de la famosa cançó ‘3 de Pego’ de La Gossa Sorda. Finalment el 2019 van presentar el seu primer disc ‘Paraules de Vidre’.

Tenda és una agrupació que va néixer dins d’una tenda de campanya la nit de cap d’any del Festivern 2016. Des d’aleshores han estat tocant en concerts menuts i en festivals com el Feslloc del 2019 o per al públic del Projecte Castor. La seva principal font d’inspiració són els mítics The Beatles, però també estan influenciats de grups com U2, Red Hot Chili Peppers i Arctic Monkeys entre altres.