Lorde ha escrit una carta destinada als seus seguidors on comenta que el seu tercer treball comença a agafar forma. L’artista ha explicat que està treballant al costat de Jack Antonoff als estudis de Nova York i Los Angeles des de finals de l’any passat. Tot anava bé fins que el món es va aturar.

Ara segueixen treballant però a distància i fins i tot han fet una hora de Facetime per veure polir detalls. També apunta que el disc no sortirà de forma imminent i que encara s’haurà d’esperar un cert temps.

Lorde explica que els nous temes venen amb un color propi i que són absolutament molt bons.

- Publicitat -

La cantant també explica que després de la gira de “Melodrama” necessitava desconnectar de tot i anar a la platja, menjar bé i apartar-se de les xarxes socials. Ara es mostra amb ganes de tocar a festivals i tornar a triomfar.