Foto: Noemí Elias

Salva Racero ens presenta dos nous singles una setmana abans de la sortida del seu esperat àlbum Immortals. “Alba” i “Així vull viure” són dos temes plens d’energia i vitalitat. El primer parla d’aquell amor que – viscut des del respecte i el desig de la felicitat mútua-, fusiona dues persones amb un sentiment compartit i que, malgrat les inclemències i les separacions, perdura per sempre al cor. El segon single que ens presenta, ens retorna al benestar de temps passats i a experiències viscudes amb despreocupació i intensitat. En fa una comparació amb el dia a dia quan, amb el pas del temps, la vida és més complexa i les obligacions no ens donen un sol instant de respir, per reivindicar l’alegria de viure i reviure els bons moments viscuts amb bona companyia. Així doncs, podem seguir gaudint amb dos temes nous abans de la sortida del seu nou àlbum, el 4 d’octubre i de la presentació oficial el dissabte 5 d’octubre a La 2 d’Apolo.

Immortals (Satélite K, 2019) és fruit de mirar-se al mirall, redescobrir-se i començar un nou camí tot endinsant-se en un nou univers musical i musicat.

- Publicitat -