Arriba l’enèsim rumor sobre el possible retorn dels My Chemical Romance. Aquesta vegada el responsable de tornar a fer que el nom del grup sigui tendència ha estat Joe Jonas de Jonas Brothers, que durant una entrevista a “Kiss FM Breakfast Show” on van parlar del seu nou disc, Joe Jonas va dir que mentre es trobaven a Nova York, allà a l’estudi del costat hi havia My Chemical Romance assajant. Joe es pensava que s’havien separat i per tant que no sap ben bé que feien…

Això ha estat suficient perquè es torni a parlar del possible retorn del grup, tot i que tant Gerard Way com Frank Iero ja han dit mil cops que no està prevista una reunió.

La banda es va separar el 2013 i des de llavors els seus membres han editat treballs al marge, com Gerard Way que va publicar “Hesitant Aliens” el 2014 i des de llavors ha estat bastant centrat en la seva altra gran passió, els còmics.

- Publicitat -