Amb motiu del Record Store Day, The Flaming Lips un nou LP titulat King‘s Mouth: Music and Songs. L’àlbum s’ha publicat en format vinil i limitat en una tirada de 4000 còpies, fins que al juliol es faci el llançament al gran públic. Per ara, l’únic tema que han compartit és ‘All for the Life of the City’, el primer single del nou disc.

La banda liderada per Wayne Coyne, sorprèn amb aquest treball inspirat en la instal·lació artística que Coyne va crear el 2015, i que relatava la història d’un rei que moria mentre salvava a tots els seus súbdits d’una allau.

Després d’una llarga trajectòria i 14 discs d’estudi a l’esquena, els d’Oklahoma presenten aquest nou treball narrat per Mick Jones (The Clash), que sovint, com en el cas del nou single, també forma part de les cançons.

- Publicitat -