OR (o erra) és un grup mallorquí novell que avui treu el seu segon treball discogràfic, “En Veu Baixa”. Els illencs ja van debutar l’any passat amb “Carretera i manta”, un disc on ja insinuaven un pop-rock molt personal amb un regust de sal, amb aquest Ep refermen la intenció de continuar evolucionant un so molt característic. OR ha gravat a Tramuntana Estudis vuit històries ben diferents però amb un mateix escenari, les illes Balears. Entre els temes trobem la col·laboració d’Els Catarres a ‘En Veu Baixa’, el single que dóna nom al disc homònim.

El concert de presentació d’En Veu Baixa serà el 13 d’abril a San Llorenç des Cardassar(Mallorca). La presentació del disc arribarà a Catalunya el 24 de maig a la Sala La Nau (Barcelona) en un concert en què també hi participarà el grup Anegats.

OR són Pau Franch (veu i guitarra), Albert Carrió (guitarra elèctrica), Manel Esquinas (guitarra elèctrica), Feliu Palma (bateria) i Toni Miquel Ruiz (violí i teclats).

- Publicitat -