“Imaginari” és el nou disc de Rúpits que es publicarà el 10 d’abril. Una evolució sonora del grup sense abandonar el segell propi. El sextet ens proposa un pop lluminós en un àlbum que han masteritzat als prestigiosos Abbey Road Studios de Londres. En aquest nou treball presenten deu temes que proporcionen un aixopluc de la pluja de negativitat en una sonoritat energètica i honesta.

Rúpits són un grup d’amics de Gironella que fa cinc anys es van unir per explorar les seves inquietuds musicals i creatives. El 2015 van enregistrar “EP”, un Ep autoeditat i el 2016 es van donar a conèixer guanyant el Premi per Votació Popular del concurs Sona9, que els va permetre tocar al Canet Rock 2016. Imperfeccions és el títol del primer treball de llarga durada publicat el 2017, etiquetant-lo com a pop festiu.

‘Planetes’ el primer single d’”Imaginari”, una cançó carregada de ritmes eighties i d’una melodia sintètica molt gomosa. Aquest avançament és una mostra representativa de les varietats sonores que s’inclouen en el nou disc, i arriba en forma de videoclip d’imatges espectaculars realitzat per Koalitic Visuals.

- Publicitat -

El concert de presentació tindrà lloc el 26 d’abril a la Sala Stroika de Manresa i posteriorment el 27 de maig estaran a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.