Després d'”Alliberar-nos”, Xavi Sarrià i El cor de la fera presenta un nou tema amb videoclip. “A Ple Pulmó” és una cançó dedicada a l’Aplec dels Ports i compta amb la col·laboració d‘Auxili.

El músic valencià fa una dedicatòria especial”als petits pobles de grans coratges. A tota la gent que batalla contra la despoblació i l’abandonament arreu de la nostra geografia.” Sarrià descriu l’Aplec dels Ports com “la capacitat de cooperar per transformar”, “la tenacitat de desafiar la teoria de l’impossible” o “el combat del tot desigual contra un poder tan llunyà com superb”.

Com no podia ser d’una altra manera, el videoclip es va gravar a la comarca d’Els Ports i, en concret, a la vila d’Herbers. Paratges on el 26, 27 i 28 de juliol se celebrarà la 41a edició de l’Aplec dels Ports.

- Publicitat -

Aquest tema i molts més els podrem escoltar el 27 d’abril a la Sala Apolo, un concert especial de Xavi Sarrià i El cor de la fera amb convidats com El Diluvi que presentaran nou disc.