Avui comença la tardor.

Aquestes quatre paraules indiquen que toca dir adéu a aquelles nit caloroses i a les tardes a les terrasses amb amics. Però això també significa que toca convidar als colors taronja, marró i vermell als arbres, toca començar a treure les mantes, els jerseis i les begudes calentes. I no hi ha res millor que acompanyar tot això amb música, perquè la música ens envolta i ens acompanya en tots els moments.

Quan penso en tardor, penso en tranquil·litat, en intentar descansar de la tornada a la rutina, en refugiar-te del fred que comença a venir. Quan penso en tardor, algunes cançons em venen al cap. Cançons com “Ho Hey” (especialment la versió de Lennon & Maisy), “All Too Well” (de Taylor Swift), “Bad Day” de Daniel Powter, “Can’t Help Falling in Love” (de Haley Reinhart) i “Demons” (la versió de Boyce Avenue i Jennel Garcia). I la llista podria continuar i continuar, però la majoria són cançons en acústic que inspiren un descans mental i t’animen a prendre’t un temps per cuidar-te a tu mateix.

- Publicitat -

Així que per donar la benvinguda a la tardor, podem encendre espelmes amb olors de vainilla, canyella o pomes i reproduir alguna llista inspirada en el temps quan les fulles cauen al terra omplint els carrers de colors càlids. Aquí deixem 5 opcions de llistes per qui les vulgui disfrutar:

Llista amb música indie:



Llistes més relaxades/chill:


Llistes amb una mica més de ritme: