La segona setmana de setembre ja ha passat i ens ha portat nova música de diversos artistes. Per si no has escoltat les noves cançons, a Per No Dir Res t’ensenyem totes les novetats d’aquests últims set dies.

Després de vuit anys sense publicar nova música, Black Eyed Peas han tornat més forts que mai amb Big Love, una cançó que transmet un important missatge social en contra de la separació familiar. Lana del Rey ha llançat el seu senzill Mariners Apartment Complex, el qual segueix el to melancòlic que caracteritza la cantant. Martin Garrix ha sorprès els seus fans amb Burn Out, en col·laboració amb Justin MyloMariah Carey ha publicat la seva cançó no-nadalenca GTFO i Lost Frequencies ha llançat Like I Love You. A més, The 1975 ha avançat una petita part del seu nou àlbum ‘A Brief Inquiry Into Online Relationship’ amb Sincerity Is Scary, Major Lazer ha publicat All My Life, Mike Posner ha tornat amb el seu senzill Song About You i Bruno Mars ha col·laborat amb Gucci Mane i Kodak a Wake Up In The Sky
Pel que fa a música catalana, Els Pets han tornat després de cinc anys de silenci amb La vida és molt avorrida sense el teu cos, del seu nou àlbum Som, i no només això, sinó que també han anunciat nova gira.

- Publicitat -