WOM’S Collective, proposta liderada per la bateria i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna, té com a finalitat unir el talent femení forjat dins el panorama musical català actual.

Després d’haver treballat més de quatre anys juntes amb el grup WOM, ara decideixen donar veu a les seves pròpies composicions, Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) s’uneixen amb: Anaïs Vila (guitarra i veu), Gessamí Boada (teclats i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu).

Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l’univers musical d’aquestes dones creadores on l’element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea en entrellaçar-les amb els diferents instruments.

- Publicitat -

Algunes de les versions arranjades són temes coneguts dels anys 90 compostos per dones com ara Björk o artistes que han col·laborat amb dones instrumentistes, cosa poc habitual en aquella època com són Lenny Kravitz amb bateries tan reconegudes com Cindy Blackman.