El mateix dia que Madonna celebra el seu aniversari, Elvis Presley perdia la vida als 42 anys víctima d’un infart, i després d’uns últims anys de vida on havia guanyat molt pes i vivia enganxat a l’alcohol i a les drogues i fins i tot tenia dificultats per recordar les lletres de les seves cançons.

Abans de tot això, el rei, havia assolit una fama enorme arreu del planeta, fins a convertir-lo en una de les figures més importants de la història de la música.

Va gravar 75 discs des de 1956 fins al 1977, així com nombroses bandes sonores, recopilatoris i discs en directe.

- Publicitat -

També va participar en un bon grapat de pel·lícules, fet que feia incrementar encara més la seva fama.

Però va ser amb la seva veu, els seus moviments, el seu pentinat i el seu estil, el que van marcar a una generació i encara són molts els qui cada any visiten la seva mansió a Graceland o compren productes de marxandatge, sent un dels artistes morts que més venen, només per darrere de Kurt Cobain.

A continuació destaquem algunes de les seves cançons més significatives, i és que el rei del rock mai morirà. I això no ho diem per la llegenda que diu que Elvis encara està viu i de tant en tant algú se’l troba pel carrer o a un bar o a un casino de Las Vegas.