La banda britànica Bring Me The Horizon, estrena la nova cançó “Mantra”, essent aquesta la primera mostra del nou i proper disc ‘Amo’, que sortirà el dia 11 de gener de 2019.

Aquesta cançó té un so més rock alternatiu amb unes bases electròniques, el que demostra que el grup no té por d’aventurar-se una mica musicalment i provar altres gèneres. El cantant de la banda, Oli Sykes, ha ofert una entrevista a Rocksound on explica que el nou treball discogràfic és “Un àlbum d’amor que explora cada aspecte del sentiment més poderós. Treballa amb lo bo lo dolent i lo lleig, i com a resultat hem creat un àlbum que és encara més experimental, més variat, estrany i meravellós que res que hem pogut fer abans”. A més, va mencionar a una entrevista d’Annie Mac per la BBC Radio 1 que la seva gran inspiració per aquesta nova etapa és la creativitat constant d’Arctic Monkeys: “Arctic Monkeys són actualment una de les meves bandes preferides.” Resulta que el cantant Oli va anar a l’escola amb Alex Turner, però que com que no el va conèixer fins fa un estiu, quan va arribar el moment, ell “no podia aturar de ‘fanboyear’” 

La banda començarà al mes de novembre una gira per Europa que encara no té cap concert al nostre país, però que tocarà les cançons del nou disc, fins i tot abans que surti a la venda.

- Publicitat -