La banda de rock Good Charlotte publica el segon tema del proper disc ‘Generation RX’, i s’anomena “Shadowboxer”. 

Aquesta cançó, acompanyada d’un videoclip, tracta l’odi intern que podem arribar a sentir, i com ens sentim amb aquest odi present: “I remember suffering with every single word they said / I could always feel them / And even when i ran away, the voices in my head they stayed / I could always hear them / […] / All this hate will burn your life down / All the pain you cause your own suffering” (traduït seria “Recordo sofrir amb cada paraula que deien / Sempre les notava / I encara quan fugia, totes les veus del meu cap es quedaven / Sempre les podia sentir / […] / Tot aquest odi et cremarà la vida / Tot el dolor que causa el teu propi sofriment”.
Aquest nou treball discogràfic ja vam confirmar que sortirà el 17 de setembre, però fins aleshores, podeu gaudir amb el nou videoclip de Good Charlotte: “Shadowboxer”:

- Publicitat -