Dels dies 21 a 24 d’agost Barcelona inicia les seves festes més populars, la Mercè, i ho farà amb un pressupost de fins a 1,17 milions d’euros, pel qual la qualitat musical serà de gran nivell com de costum.
Dels 130 concerts que es faran a les catorze zones habilitades per la ciutat de Barcelona trobem entre ells els del festival BAM, dirigit per Marc Campillo, i també la Mercè Música, dirigida per Jordi Turtós, a més de les actuacions organitzades per Estrella Damm a la platja del Bogatell i les de les emissores de ràdio a l’avinguda Maria Cristina. A més a més, per segon any, se celebrarà el BAM Cultura Viva a la Fabra i Coats i com a novetat, com a homenatge dels 75 anys de la Sala Apolo, s’instal·larà un nou escenari al Paral·lel. Juntament amb aquests concerts també trobarem actuacions per part de grups com Love of Lesbian, Els Catarres o Mercury Rev.
- Publicitat -