Shawn Mendes es reivindica una vegada més i aconsegueix el seu tercer número 1 als Estats Units, amb el seu nou disc de títol homònim, que amb més de 182.000 còpies, arriba a la primera plaça de la llista Billboard Hot 200.

Així mateix es converteix en el tercer artista més jove que aconsegueix aquesta fita, només superat per Miley Cyrus, que va liderar amb 15 anys i el seu compatriota Justin Bieber, que ho va fer amb 17.

Un altre canadenc és protagonista a la llista, en aquest cas la de senzills i és que no hi ha qui pugui amb Drake que suma una sisena setmana al número 1 amb Nice for what, seguit de Post Malone i de nou per ell amb God’s plan.

- Publicitat -

I ja que parlem de Drake, aquesta setmana arriba a les 37 setmanes de números 1, igualant a Michael Jackson, però encara lluny de les 59 dels Beatles, les 60 de Rihanna o les 79 de Mariah Carey.

número de setmanes

79, Mariah Carey
60, Rihanna
59, The Beatles
50, Boyz II Men
47, Usher
42, Beyonce
37, Drake
37, Michael Jackson
34, Elton John
33, Janet Jackson
33, Katy Perry