El conegut actor estatunidenc Will Smith sempre ha estat una persona molt moguda i a la qual la música sempre li ha agradat. Per aquesta també és conegut per treure grans èxits sobretot als anys 90 i pareixia que últimament s’havia centrat més amb la professió per la qual és més conegut, l’actor de cinema. Tot i això, sembla que aquest any l’actor de grans pel·lícules com Men in Black, de la qual va fer una cançó per a la pel·lícula, o Soy Leyenda tornarà a recuperar aquesta faceta de cantant i serà, ni més ni menys, que per al Mundial de Rússia.

L’esdeveniment més important del món del futbol, el qual es celebra cada quatre anys, ha elegit a Will Smith com la persona que posarà veu a la cançó que representarà aquest Mundial 2018. L’actor, qui actualment està rodant una pel·lícula i està a punt de presentar Dos Policías Rebeldes 3, comptarà amb l’ajuda del cantant Nicky Jam, el DJ estatunidenc Diplo i, a més a més, la cantant albanesa Era Istrefi que posarà la veu femenina a aquesta cançó que pot ser l’èxit de l’estiu.

- Publicitat -