El cantant Chino Moreno ha confirmat a una entrevista a un mitjà argentí que els rumors que van sortir a base d’una fotografia d’instagram són certs: la banda Deftones està gravant un disc.

L’artista explica que “Hi ha 6 o 7 cançons que encara s’estan mutant” i que “No tenim una idea definida ni un deadline. Només estem composant, prenent-nos el nostre temps i veient cap on ens duu el nostre material”, així que encara haurem d’esperar per poder conèixer la data de sortida d’aquest nou treball discogràfic.

El material serà més madurs que als discs antics i representa el moment que estan vivint ara: “Crec que tots els nostres discs van ser postals del que estàvem vivint a cada moment. Ja sigui amb ‘Adrenaline’ (1995), que érem nens, amb ‘White pony’ (2000), on havíem madurat una mica, amb ‘Diamond eyes’ (2010) o amb el que estem gravant. Cadascun té el seu propi feeling, perquè pertany a una època”.

- Publicitat -