El canadenc Shawn Mendes ha donat a conèixer avui les dates de la seva nova gira, on presentarà el seu nou disc de títol homònim que arribarà a finals de maig.

Barcelona torna a estar d’enhorabona, ja que el 26 de març de 2019 tornarà a gaudir del directe del cantant, una vegada més al Palau Sant Jordi.

Les entrades sortiran a la venda el 18 de maig a través de Doctor Music i la xarxa Ticketmaster. Costaran de 42 a 68 euros (+ despeses). Els fans tindran accés a la prevenda d’entrades i paquets VIP a través de la FirstAccess Fan Presale Aeroports & (el 16 de maig) i la General Fan Presale Aeroports & (el 17 de maig), disponibles per a tots els membres de ShawnAccess, registrant-se gratis a traves d’ l’aplicació ShawnAccess App ,a App Store, Google Play o a ShawnAccess.com .

- Publicitat -