Satellite Stories han explicat a les xarxes socials, que després de 10 anys a la carretera i 5 discs diran adéu amb un últim treball que arribarà el mes de setembre. Es dirà Cut out the lights i aquest divendres en podrem escoltar el primer avançament, Coupons.

Sobre els motius de la separació del grup, expliquen que no hi ha problemes entre els membres del grup, que estan la mar de bé, però el pes de la indústria musical, comencen a afectar-los físicament i també mentalment i per això volen deixar-ho, no sense abans fer un últim disc.

Es mostren contents amb el què han aconseguit aquests anys i sobretot es mostren feliços amb els seus seguidors i esperen que els acompanyin en la gira final, que tindrà lloc entre setembre i novembre. Les dates es donaran a conèixer al final d’aquesta setmana.

- Publicitat -

El passat mes de novembre, vam tenir l’oportunitat de parlar amb ells, just abans d’una actuació a Barcelona.