Membres de diferents grups han col·laborat junts per donar vida a “Anywhere II”.

Contextualitzem i recapitulem, el grup californià Anywhere va començar el 2012 un projecte que rebia el mateix nom que el grup, “Anywhere”, i es basava en un treball on la intervenció de tercers era protagonista i en la que van participar artistes com Cedric Bixler dels Mars Volta.

El passat 21 d’abril, pel “Record Store Day” es van treure 1500 còpies arreu d’estats units del que seria el segon treball d’aquesta saga, l'”Anywhere II”. Va agafar la gent per sorpresa doncs no s’havia anunciat la sortida d’aquesta feina ni tan sols insinuat. Per sort, el passat 5 de maig van treure en les plataformes convencionals i en format físic.

- Publicitat -

Consta de 9 temes i un bonus track, a part, aquest cop hi han col·laborat amb músics com Krist Novoselic de Nirvana amb acordió, o Dale Crover de Melvins.

Sigui com sigui és un treball que no deixa enrere la vena més alternativa i underground dels membres que el componen però que alhora manté un nivell alt amb varietat d’instrument i tocs folk característics dels Anywhere.