Després de la seva etapa de dos discos i centenars de concerts com a membre del principal referent de la música catalana actual, Txarango, i després d’estar els darrers dos anys a Brasil descobrint nous horitzons i acompanyat de Júlia Arrey, Marcel Lázara, un dels millors lletristes i compositors que tenim a casa nostra, torna a Catalunya amb un nou projecte musical singular que es caracteritza per la senzillesa i la simplicitat.

Pedalant endins neix entre 2016 i 2018 durant un viatge en bicicleta pel nord-est del Brasil. Les cançons que en surten són diferents a tot, construïdes amb emoció i a foc lent. Parlen de sentiments, somnis, fracassos i il·lusions d’un viatge interior a través de l’incansable amor per la ruta.

Aquest debut discogràfic el publica Halley Records en digital avui divendres 25 de maig i en format físic, divendres 8 de juny.

- Publicitat -

El disc consta de catorze cançons en català, castellà i portuguès que sonaran per primer cop en directe a Barcelona el 7 de Juny al Teatre el Cercle del barri de Gràcia, en el marc del GuitarBCN.