Jungle, els mestres del neosoul, van presentar ahir 8 de maig dos temes que compondran el seu futur nou àlbum. Reben el nom de “Happy Man” i “House in LA” i ambdós han sortit amb el seu videoclip respectivament.

Per saber com d’esperat és aquest treball per l’afició, hem de recapitular. Jungle neix el 2013. Els fundadors, Tom McFarland i Josh Lloyd-Watson, que ja es coneixien des de fa temps, va voler donar un toc al seu producte molt més plural i amb més perspectives, així doncs van voler dur Jungle a ser un col·lectiu musical que consisteix a col·laborar amb altres artistes contínuament.
Així doncs el 2014 treuen el seu primer i únic disc -de moment-, des del moment han anat publicant remix i vídeos de singles. Actualment, amb la presentació d’aquests dos temes, els fans estan desitjant veure el seu nou treball.

 

- Publicitat -