El reusenc Joan Masdéu ens porta el videoclip de Tots els miralls, tema que forma part del seu nou àlbum d’estudi.

En ell (i acompanyat d’un vídeo on la veu protagonista la porten els miralls citats al títol), l’artista reflexiona sobre la necessitat de deixar de jutjar i aprendre a estimar l’imperfecte, el real. És així com ens trobem amb la melodia dolça del cantant sostinguda per unes imatges plagades de miralls on trobem tant a l’artista amb la seva guitarra com a diferents personatges, tot amb un filtre que ens transporta a la nostàlgia del passat.

Tots els miralls forma part d’Innocents, el nou àlbum d’estudi de Joan Masdéu i on el músic ens parla sobre l’amor propi. Podeu gaudir del seu so en totes les plataformes a partir d’aquest enllaç o assistir a un dels concerts de la gira de presentació del disc, la data dels quals la trobareu aquí.

- Publicitat -