El 7 de juliol tindrà lloc a Canet de Mar una nova edició del festival Canet Rock, que enguany arriba amb un cartell ple d’estrelles de la talla d’Els Amics de les Arts, Txarango, Els Catarres, Brams, Doctor Prats, Sense Sal, Macaco, La Raíz, Zoo o Animal entre altres.

Avui s’han presentat els horaris de les actuacions, que s’obriran a tres quarts de 6 de la tarda amb els Sense Sal i que s’allargaran fins a la sortida del sol, amb l’actuació de Txarango, uns habituals en aquestes hores intempestives.

Un any més Miquel del Roig amenitzarà la vetllada entre actuació i actuació, així com els DJ’s Ernest Codina, Carles Pérez o PD Busquets.

- Publicitat -

Les portes obriran a les 4 de la tarda. Aquest any el Canet Rock ha posat en funcionament un servei d’autobus per fer més còmode el trajecte fins al recinte. Trobareu més informació al web del CanetRock.

Quan queda menys de 2 mesos per la celebració del concert, avui mateix s’han exhaurit les 23.000 entrades que s’han posat a la venda.