Després de la filtració del nou disc dels Arctic Monkeys, sense que aquest tingués encara data de sortida, el grup ha tret oficialment l’àlbum sencer, que es diu Tranquility Base Hotel & Casino. Cal destacar que aquest és el sisè àlbum de la seva carrera musical i ha sortit després de 5 anys de silenci.

En aquest àlbum, el grup anglès ha deixat enrere la vena més rockera tan característica de la banda i el so ha evolucionat a una gamma més relaxada, canviant les guitarres pel piano (com ja va avançar el líder de la formació, Alex Turner).

El que és segur sobre aquest nou àlbum és que no ha deixat indiferent a ningú: en el dia de sortida, ha estat Trending Topic mundial a Twitter, ja que molts dels fans de la banda han donat la seva opinió sobre el nou estil del grup. Molts seguidors s’han queixat, altres l’han rebut de bon grat i altres simplement s’han deixat endur pel bon rotllo que porta aquest nou treball, sense caure en comparacions.
Els de PNDR hem fet una selecció d’alguns d’aquests tuits, tot i que si vols saber com sona el nou material dels Arctic Monkeys, et deixem l’enllaç a Spotify, perquè treguis la teva pròpia opinió.

- Publicitat -

Foto: Zackery Michael