Després de gairebé 5 anys sense treure cap més treball des del “The Devil Put Dinosaurs Here” el 2013, la banda sorprèn amb un nou tema batejat com a “The One You Know”. Amb això i que segueixen actius tocant en festivals i concert, s’estima que aquesta cançó sigui una de les diferents que componguin un futur treball.

La cançó es caracteritza per una barreja entre ritmes lents i distorsions embrutades pròpies del grunge, amb jocs de veu barrejant la del cantant en si i la de tots cantant a cor. Alhora sorprenen parts d’acords majors i melòdics que trenquen amb l’atmosfera creada durant l’inici del tema.

I és que no és la primera vegada que el grup grunge nord americà té uns anys d’inactivitat, anteriorment el 1996 fins a 2002 que moria Layne Staley, cantant, que a causa del seu abús amb les drogues i el que això comportava els va ser impossible tocar en directe. Així doncs 3 anys després van tornar a aparèixer pels escenaris amb una plantilla renovada amb nous membres.

- Publicitat -