El món de la música és, d’una banda, el producte que escolten els consumidors. D’altra banda és un treball constant i, per consegüent, competitivitat entre els artistes; així com una “cursa espacial” però en la indústria musical.

Així doncs, l’artista canadenc The Weeknd assoleix per tercer cop consecutiu el número 1 en la llista Billboard. El hat-trick es compon de: per una banda el 2015 el seu debut amb l’àlbum -en un principi només disponible en format digital- Beauty Behind The Madness que el va posar al punt de mira. Posteriorment, el segon, Starboy en el que va tenir col·laboracions amb artistes com Daft Punk o Lana Del Rey.
Finalment, el passat dimecres 4 d’Abril va marcar el tercer amb My Dear Melancholy, un EP publicat el dia 30 del mes passat de la mà d’XO (discogràfica canadenca) i Republic records.
Novament amb nombroses col·laboracions amb artistes de renom com Skrillex o Gesaffelstein, entre molts altres.

- Publicitat -