Troy Carter, assessor, mànager i el cap de Atom Factory, ha confirmat que està treballant amb la família de Prince per a elaborar un disc amb tot el material inèdit del cantant que estarà a la venda a la tardor. 
No serà un àlbum recopilatori, sinó que estarà composat per cançons d’una època concreta. A més, s’està preparant una biografia del cantant que està prevista per nadal. Amb tot això, la família també ha obert dues pàgines web per a les fans, una dedicada a la discografia de Prince i Princ2Me, on els fans poden deixar les seves experiències viscudes amb el músic.
La família de Prince també ha demandat a l’hospital d’Illinois que el va tractar per sobredosi una setmana abans de la seva mort quan va perdre el coneixement durant un vol. Creuen que l’hospital no va diagnosticar correctament la sobredosi del cantant ni va ser tractat correctament, també diuen que si hagués estat tractat i diagnosticat correctament, la seva mort es podria haver evitat. La família de Prince no vol que el que li ha passat a ell es pugui repetir, en cap cas, a cap altra família perquè creuen que passa sovint als Estats Units.
- Publicitat -