Arriba un nou volum de Grups que no sonen prou, l’espai de recomanacions nacionals i internacionals del Per No Dir Res. Avui presentem 6 grups: 3 de casa nostra (Xavi Sarrià, La M.O.D.A. i Smoking Souls) i 3 internacionals (Kasabian, Mike Shinoda i The Longshot).
XAVI SARRIÀ
Nascut a València, l’artista va iniciar la seva trajectòria musical a Obrint Pas, un dels grups més influents de l’ska fins a la seva dissolució el passat 2014. Ara, Xavi Sarrià, l’exguitarrista i cantant de la banda, ha decidit continuar el llegat d’Obrint Pas en solitari, podent gaudint en els seus concerts tant de cançons pròpies com a temes del grup.

En aquest cas, ens centrarem en la trajectòria de l’artista en solitari, el qual, amb un estil rock amb certs tocs ska, ja ha publicat el seu primer àlbum d’estudi: Amb l’esperança entre les dents (2017). Amb la gira que porta el nom del disc, l’artista ha visitat festivals com ara l’Strenes de Girona (companyat d’Auxili, banda de la qual vam parlar al Grups que no sonen prou (volum 3)) i l’esperen grans cites com ara el festival Viñarock, el Rabolagartija i molt més.
Mentre esperem les seves actuacions, podeu gaudir de la seva música tant a Obrint Pas com en solitari aquí i podeu escoltar Atrevir-te, un dels seus grans temes d’Amb l’esperança entre les dents.

- Publicitat -


LA MARAVILLOSA ORQUESTA DEL ALCOHOL
També coneguda com La M.O.D.A., La Maravillosa Orquesta del Alcohol ens porta des de Burgos una música creada gràcies a una ètica basada en la passió, l’honestedat i la carretera. Amb una barreja de folk, country, punk i rock, la banda compta amb diversos EP i quatre àlbums d’estudi: The Shape of Folk to Come (2012), ¿Quién Nos Va a Salvar? (2013), La Primavera del Invierno (2015) i Salvavida (de las Balas Perdidas) (2017). A més, també trobem dues gravacions en directe: Todavía No Ha Salido la Luna (2016) i Garate (2018).
Podeu escoltar la seva música mitjançant aquest enllaç o veient el vídeo d’Héroes del Sábado, un dels seus temes més coneguts de Salvavida (de las Balas Perdidas).
SMOKING SOULS
Des de Pego (València) arriben Smoking Souls amb la seva barreja d’ska, punk i, sobretot, rock. En els seus inicis i amb la publicació de L’espenta, el primer àlbum d’estudi de la banda, el grup definien aquesta i la seva música com a “una crida esperançadora i positiva contra un context de desconfiança, inestabilitat i injustícia. Així doncs, l’Espenta fa de la força i la unitat, les eines per traçar un futur il·lusionador i per caminar amb pas ferm sobre un present asfixiant i incert.”
Smoking Souls ha mantingut aquest esperit durant els tres àlbums d’estudi amb els quals compten: L’espenta (2013), Nòmades (2015) i Cendra i or (2017). Aquests els podeu obtenir mitjançant la seva botiga online i podeu gaudir d’un tast de la seva música a L’Exili, un dels últims temes de l’àlbum Nòmades.KASABIAN


La banda de rock alternatiu Kasabian arriba al Grups que no sonen prou com a un dels grups amb més trajectòria musical dels que hem parlat. Des de Leicester (Regne Unit), els britànics Kasabian ens retornen a un dels estils preferits de la secció amb el seu so tan característic marcat per influències com ara The Stone Roses o Oasis, grup que van acompanyar en la seva gira l’any 2005.
Actualment, la banda compta amb 6 àlbums d’estudi: Kasabian (2004), Empire (2006), West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009), Velociraptor! (2011), 48:13 (2014) i For Crying Out Loud (2017). A més, també compten amb una gravació en directe el 2005 de l’àlbum Kasabian.
Per a més informació sobre el grup o la seva música podeu visitar la seva web o veure el vídeo de III Ray (The King), un dels seus grans èxits de For Crying Out Loud.MIKE SHINODAConegut pel seu rol com a vocalista al grup Linkin Park, Mike Shinoda ens porta des de California el seu rap electrònic tan característic i personal. Si és cert que l’artista ja comptava amb diversos EP anteriors, no ha sigut fins aquest 2018 que la carrera en solitari del raper ha comptat amb tant èxit. Un gran motiu d’aquesta situació són Post Traumatic (2018) i Crossing A Line / Nothing Makes Sense Anymore (2018), els dos EP més destacats de la seva trajectòria i caracteritzats (sobretot el primer) per tractar el procés que va seguir a la mort del seu company i amic Chester Bennington, exvocalista de Linkin Park i que es va suïcidar el 20 de juliol del 2017.
Podeu escoltar i comprar la seva música a través d’aquest enllaç o veient el vídeo de Watching As I Fall de Post Traumatic.THE LONGSHOTDes de Oakland (California), The Longshot arriba com al nou projecte de Billie Joe Armstrong, vocalista del grup Green Day. Amb el seu rock alternatiu, la banda tot just ha publicat el seu primer àlbum d’estudi, Love Is For Losers (2018), el qual ja havia estat precedit per l’EP The Longshot (2018), on el grup presentava alguns dels temes que, més tard, formarien part del disc complet.
De moment, el grup està en els seus inicis i no us podem donar gaire més informació, però el que sí que podeu fer és escoltar o descarregar la música de la banda aquí o gaudir de Love is for Losers, el primer èxit de la banda i el tema que posa nom al seu nou àlbum.