Albert Hammond Jr, guitarrista del grup de rock alternatiu nord-americà “The Strokes”, va estrenar el passat divendres 30 de març videoclip pel quart tema dels deu que componen el seu darrer disc en solitari: “Francis Trouble”. De la mà de Red Bull Records, l’artista ha optat per il·lustrar el tema “Set To Attack” amb una història d’amor juvenil ambientada en l’estètica punk-rock dels 80/90 i gravada pels carrers d’Ohio, Estats Units.

Barreja plans d’una festa a una casa mentre, simultàniament , segueix el fil de la història. Tot això ho complementa amb uns canvis en la imatge com si es fotografiés des d’una càmera analògica -pels més addictes a Instagram, semblant al filtre Amaro-; un estil propi dels seus treballs en grup però que trenca per exemple amb el seu anterior treball “Born Slippy”, de l’àlbum Momentary Masters. 


Orgullós com podem veure al seu Instagram , ja ha començat a voltar per Europa i Amèrica portant al directe aquest quart disc.

- Publicitat -