A mesura que avança el temps, el grup britànic va traient informació amb comptagotes. Com comentàvem ahir, Arctic Monkeys avançaven que el disc, que sortirà l’11 de maig, seria menys guitarrer que els anteriors. Doncs bé, per entendre millor a què es deu i per fer-nos una idea de com serà el seu pròxim treball, Alex Turner ha compartit amb MOJO una llista -escrita de la seva mà en un full- amb 25 cançons que l’han inspirat a l’hora de treballar en el LP.

- Publicitat -

La llista és força amena però dins d’un estil força tancat; ritmes calmats i molt melòdics. Trobem per exemple a la llegenda del jazz i blues Nina Simone, també al famós compositor i director Ennio Morricone, o els grans Rolling Stone.

Altres artistes que ocupen la llista són: Max Berlin, Joe Cocker, Leon Russell, Terry Reid, Alan Hull…, i molts més. A tots ells els podeu escoltar en aquesta llista de reproducció d’Spotify que ha creat el grup d’Arctic Monkeys Irlanda.