Thirty Seconds to Mars han avançat que el proper dia 6 d’abril arribarà America, el seu nou treball que estarà format per 12 cançons, un parell de les quals ja coneixem. Tot i això, han explicat que demà se’n presentarà un nou senzill, One track mind, que inclourà la col·laboració de ASAP Rocky.

La banda ha iniciat una interessant proposta per promocionar el disc, que tracta de què tots els seguidors que vulguin podran crear la portada del disc, entrant a una pàgina que han creat per a l’ocasió. Cada persona podrà col·locar una frase amb el que significa per ells els Estats Units.

Una setmana després de publicar el disc, el grup el presentarà en directe a Barcelona.

- Publicitat -

Tracklist

Walk On Water
Dangerous Night produced by Zedd
Rescue Me
One Track Mind ft. A$AP Rocky
Monolith
Love Is Madness ft. Halsey
Great Wide Open
Hail To The Victor
Dawn Will Rise
Remedy
Live Like A Dream
Rider