Després dels últims altercats generats a les escoles dels Estats Units a causa del poc control amb les armes estipulat al mateix país, molts estudiants van sortit al carrer per a denunciar aquesta falta de vigilància davant l’ús d’armes per part de tot ciutadà nord-americà. En aquest context, Jesse Hughes, el líder de Eagles of Death Metal, ha sortit en defensa de l’ús d’armes.
El cantant del grup provinent de Califòrnia no ha dubtat en donar la seva opinió sobre el tema amb un gran text publicat a Instagram, on també es pot veure d’una fotografia on ironitza sobre que la millor manera d’acabar amb la violació és tallant el membre viril de l’home. Tampoc ha tingut pèls a la llengua a l’hora de qualificar als estudiants que feien campanya per a incrementar el control d’armes, atribuint-los les característiques de patètics i desagradables.
- Publicitat -