El festival O Son do Camiño 2018 ha esgotat l’existència dels seus 20.000 abonaments en només dues hores. La raó darrera aquest fet es troba en la llista dels artistes que actuaran els dies 28, 29 i 30 de Juny: The Killers, Lenny Kravitz, Martin Garrix, Jamiroquai, Two Door cinema o Franz Ferdinand.

El festival ha emès avui un comunicat després de les queixes que hi ha hagut amb la venda dels abonaments i han explicat que hi havia una demanda molt superior a la que s’esperava i que el sistema de venda va funcionar correctament. Sobre el fet que algunes pàgines de revenda ofereixin entrades a un preu desorbitat, i lamenten aquesta situació.

En uns dies, el Festival de Santiago de Compostel·la anunciarà la distribució per dies i lamenta que tanta gent hagi quedat sense el ticket que volia.

A continuació podeu veure el video promocional que ha penjat la Xunta de Galicia (organitzadors del festival junt amb Esmerarte) al seu canal de Youtube:

- Publicitat -