Adesiara és el títol del nou disc de Roger Pistola. Des de l’aparentment exòtic títol del disc es manifesta l’esperit general del mateix: una paraula curta, bonica en si mateixa i genuïnament nostra (més utilitzada a les illes).

Igual com ho són les cançons que s’exposen. També són curtes, s’han anat confeccionant a ràfegues, fidels a l’esperit del pop més pur, s’hi troba condensada l’evocació a les coses senzilles en aparença però tanmateix riques en matisos, i en cap cas mancats de profunditat.

Els conceptes de “desig i amor”, simultàniament, s’hi troben expressats en les seves múltiples facetes: des de l’amor físic (el desig del cos) fins a l’amor platònic (el desig de l’ànima) però, sobretot, l’amor a la vida en conjunt i el consegüent desig d’assaborir-la intensament.

- Publicitat -

El disc es publicarà el 9 de març, de la mà de RGB Suports.