Després de la publicació de MANIA el passat 19 de gener, Fall Out Boy no descansa i porta als seus fans quatre noves publicacions amb les quals pretenen agrair la llarga espera per a l’arribada del disc, el qual es va demorar per culpa de diversos problemes a la seva realització.
La primera és una versió de I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) de Whitney Houston, la qual van interpretar a una sessió als estudis de Spotify a Nova York. Al senzill també s’hi afegeix una gravació de HOLD ME TIGHT OR DON’T també realitzada a aquella actuació.
Les altres publicacions són tres cançons, Past Life, Wrong Side Of Paradise i Footprints In The Snow, tres senzills gravats per a formar part de MANIA però que van quedar-se en demos. A nom de Frosty & The Nightmare Making Machine, ja es poden escoltar les tres cançons a Youtube i gaudir una mica més del nou so arriscat de la banda americana. Les trobareu aquí.
- Publicitat -