Lady Gaga ha publicat un comunicat a les xarxes socials, informant que torna a cancel·lar la seva gira, a causa dels forts dolors, provocats per la fibromiàlgia que pateix, que no li permeten oferir els concerts amb condicions. La cantant es mostra destrossada i no sap ni com descriure-ho. Explica que l’únic que sap, és que si no fes això, no estaria complint amb les seves paraules i el significat de la seva música. També promet tornar a les ciutats on ha cancel·lat.

La promotora Live Nation anuncia que els concerts que es cancel·len són els que havien de tenir lloc a Londres, Manchester, Zuric, Colònia, Estocolm, Copenhaguen, París i Berlín, més el concert de Rio.

El darrer concert de la cantant va tenir lloc el dia 1 de febrer a Birmingham, que va coincidir amb la gravació d’un DVD que registrarà aquesta accidentada gira i que es publicarà ben aviat.

- Publicitat -