Justin Timberlake ha tornat a actuar a la mitja part de la Super Bowl, després del seu recordat incident amb Janet Jackson, on va arrencar part de la seva vestimenta i va mostrar un dels seus pits.  Ha estat la tercera vegada que hi actua, després de debutar amb els N’Sync.

Enguany ho ha fet sense col·laboracions i amb un emotiu homenatge a Prince, sense cap holograma com s’havia rumorejat, tot i que sí que s’ha vist una projecció on l’artista ha cantat I Would Die 4 amb Timberlake tocant el piano i cantant.

El cantant també ha interpretat el seu nou senzill Filty i altres cançons com Rock your body, Sexyback, My Love, Mirrors o Can’t stop the feeling, tot plegat amb moments en directe i altres en playback.

- Publicitat -

Abans la cantant nord-americana Pink ha interpretat l’himne nacional, com abans havien fet Whitney Houston o Beyoncé, tot i que potser no amb tanta gràcia. La cantant ha explicat que no estava al 100% de la seva veu, motiu pel qual just abans de començar l’actuació s’ha tret alguna cosa de la boca, que en un primer instant ha semblat un xiclet, però que ella mateixa ha explicat que era una pastilla pel mal de coll.