El Festival Cruïlla 2018 se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, on es podrà gaudir de més de 40 actuacions en els diferents escenaris situats al llarg del recinte.

La 9a edició del Cruïlla té com a caps de cartell Jack White, Prophets of Rage, N.E.R.D, Kygo, The Roots i Justice. A més, també trobem artistes de la talla de David Byrne, Orbital, Damian “Jr. Gong” Marley, Ben Howard, SOJA, LP, Gilberto Gil i fins a un total de 40 actuacions.

La música catalana també tindrà un cop més presència al cartell amb La Pegatina, Blaumut, Els Catarres, Joana Serrat, Núria Graham, Ramon Mirabet o Joan Dausà entre altres.

- Publicitat -

A més de les actuacions musicals, al Festival Cruïlla 2018 hi haurà activitats paral·leles a càrrec de La Fura dels Baus, Aquelarre de Cervera, Always Drinking Marching Band i Rolling Vibes Collective.

Un dels grups que participen enguany, We the lion, són els encarregats de posar la banda sonora a l’anunci del festival.

Els abonaments es poden adquirir a través del web del Cruïlla.