El grup d’ska-punk més potent a nivell italià publiquen aquest divendres, “And The Winner Isn’t”, del que ja han fet un parell d’avançaments que han sigut molt apreciats i molt benvinguts pels seus seguidors.

És ja el seu vuitè treball en catorze anys d’una trajectòria espectacular, i és que no només són un dels grups més importants en l’àmbit de la música festiva italiana, sinó que estan marcant un abans i un després en tot l’àmbit musical europeu amb grans temes com Danza Dell’Autunno Rosa o St.Pauli.

La banda a més vindrà a presentar el nou disc juntament amb Ebri Knight, un dels grans grups de folk-rock en l’àmbit català, que també presentaran el nou àlbum, Guerrilla. Les dues bandes faran dos concerts a Madrid, ja que van exhaurir entrades i van haver de posar un segon dia, els dies 1 i 2 de maig, i arribaran a Barcelona a la Sala Razzmatazz el dia 3 de març. Les entrades estan començant a exhaurir-se, si no us voleu perdre un dels esdeveniments més esperats pels amants del ska, podeu accedir a la compra clicant aquí.

- Publicitat -

Així mateix us deixem un dels tastets que ens han donat els italians per a agafar l’àlbum amb més ganes.