Canet Rock arriba a la seva cinquena edició amb un cartell que s’ha presentat aquest matí a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm i que ha comptat amb la participació de la majoria dels grups que actuaran enguany.

Els Catarres, Animal, Sense Sal, Els Amics de les Arts, Macaco, La raíz, Zoo, Sra Tomasa, Pupil·la, Miquel del Roig, La Soul Machine i Brodas Bros, Doctor Prats i Txarango, seran els encarregats de fer embogir el públic el dia 7 de juliol a Canet de Mar. I tot això amb la col·laboració de Josep Maria Mainat i d’una banda encara per desvelar que s’anunciarà d’una forma ben especial durant el mes d’abril.

Perquè el ritme no pari entre concert i concert, als ja imprescindibles Miquel del Roig i DJ Ernest Codina, que ens tenen acostumats a versions i música de festa, s’hi afegeix PD Busquets, amb la proposta més desacomplexada de hits d’ara i sempre.

- Publicitat -

Gemma Recoder, directora del festival, ha obert la presentació del cartell que s’ha fet aquest matí a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, parlant del seu públic: “És la millor recompensa. Com diu en Lluís Gavaldà, el públic no ve a veure cançons, ve a viure les cançons intensament. Això és el que ens fa feliços”.

Enguany Canet Rock reivindica més que mai la seva internacionalització. “Tenim un festival internacional amb bandes catalanes, la majoria de les quals han estat girant per Europa, Sud Amèrica i Àsia. No necessitem contractar bandes de fora. Tenim el talent a casa”, ha puntualitzat Laura Duran, directora artística del festival.
El preu de l’entrada d’enguany es manté a 35 euros per cinquè any i es continua treballant per millorar la qualitat dels serveis i l’oferta gastronòmica de festival. Entre les novetats d’enguany, s’habilitarà més passarel·les d’entrada i més personal de control, amb l’objectiu de millorar l’accés i l’experiència i amb una gestió de les cues més eficient. L’edició passada, es van registrar més de 22.000 espectadors, xifra de públic que s’ha consolidat.