A hores d’ara, quan escoltes el nom d’Andrew Bazzi potser et sona lleugerament però no li poses ni cara ni li atribueixes un estil musical ni cap cançó en concret. Bé, això s’ha acabat.
Bazzi és un artista revelació de fa relativament molt poc, que ha triomfat amb el seu single Mine, el qual ja disposa inclús de videoclip a Youtube i té més de 10 milions de reproduccions en menys d’un mes.
L’estil musical d’aquest hit recorda bastant a Drake, tot i que es caracteritza per un ritme més lent i relaxant.
Tota aquesta informació no és suficient per conèixer de bona mà aquest artista que probablement sorprendrà durant aquest any 2018. Per això, aquí et deixem una llista de 5 curiositats sobre ell i el seu hit que potser et semblen interessants:


Es va fer famós penjant covers a les xarxes 
Tot i que ara s’ha fet famós mundialment, Bazzi ja tenia la seva legió de fans gràcies al fet que penjava covers de les seves cançons preferides a les xarxes. Segons ell, “només volia trobar una manera diferent de compartir-me a mi mateix a la web”.

La cançó Mine es va fer famosa gràcies a un meme
La primera frase de la cançó: “you so precious when you smile” es va tornar un meme global, sobretot a Snapchat, fet que va fer enlairar l’èxit de la cançó.

Mine s’ha reproduït moltíssims cops 
Com hem dit anteriorment, la cançó té més de 10 milions de reproduccions a Youtube, però a Spotify es multiplica la xifra amb més de 75 milions.

- Publicitat -

La durada de la cançó és un dels seus punts forts 
Una cosa que crida molt l’atenció de la cançó és la seva durada: amb només 2 minuts i 14 segons, és una de les cançons més curtes que pots trobar ara mateix en els èxits mundials. Tot i això, Bazzi creu que d’aquesta manera s’obliga a l’oient a escoltar-la íntegrament i que d’aquesta manera li dóna un toc especial i únic al hit.

La Taylor Swift i la Camila Cabello en són fans
L’artista del “Shake It Off” ha publicat la seva llista de reproducció de Spotify, on Mine n’ocupava la primera posició. A més, Camila Cabello ha reconegut via xarxes socials que li agradaria fer una col·laboració amb Bazzi.

Està clar que aquest artista revelació no es quedarà amb aquest sol senzill i que durant aquest any anirà donant sorpreses. Aquí et deixem el videoclip del qual tant t’hem parlat perquè t’enganxis tant com nosaltres a l’artista.