Beyoncé i Jay Z són una de les parelles més reconegudes de la indústria musical. La seva última gira conjunta va ser “On The Run Tour” a l’any 2014 on interpretaven hits com Crazy in Love i Bonnie & Clyde.


Els rumors sobre una possible gira conjunta van començar fa tres setmanes quan la presentadora Laura Stylez va asegurar al seu programa de ràdio Ebro in the morning que la parella anunciaria la seva pròxima gira el cap de setmana del 16 de febrer. Malgrat tot, els artistes no van arribar a confirmar la notícia que els seguidors esperaven.

Les alarmes van saltar el 22 de febrer quan Tiket Màster va publicar un resultat de cerca per les entrades de “Beyoncé & Jay Z Tour”i van fer explotar les xarxes socials. Tot i que el portal va retirar la imatge ràpidament com si es tractés d’un error els fans van aconseguir fotografiar la pàgina.

- Publicitat -

Sens dubte una gira amb Beyoncé i el seu marit seria tot un espectacle considerant el gran èxit que va tenir el seu anterior tour, ara només queda esperar que la parella confirmi els rumors.