Resultado de imagen de slayer

La famosa banda americana de trash-metal per excel·lència, Slayer, anuncia la separació del grup després de gairebé 40 anys als escenaris i 12 àlbums realitzats.

La banda nascuda a Los Ángeles a l’inici dels 80 caracteritzada per fer un metal on es destaca els intensos i melancòlics acords de guitarra arriba al final. L’era d’Slayer arriba al final, el grup via instagram va publicar la nova i última gira de comiat amb aquestes paraules “The end is near… Slayer to the tour the world one more time…”.

- Publicitat -

Els integrants van explicar en un vídeo publicat el comiat als escenaris amb aquesta darrera gira. La qual encara no s’han confirmat totes les dates previstes però sí que s’iniciarà el 10 de maig a San Diego i finalitzarà el 20 de juliol. La gira s’esdevindrà per Estats Units i el Canadà i comptarà amb la participació de grups com Lamb of God, Anthrax Behemoth en alguns escenaris.