Josh Homme, líder de Queens of the Stone Age, li va donar una puntada a una fotògrafa durant el concert nadalenc de la ràdio KROQ, on ella treballava. 
Chelsea Lauren treballava al concert quan Josh Homme, en un intent d’apartar la càmera de la fotògrafa, va donar una puntada a la càmera, i segons després va donar una segona puntada directa cap a la cara de la noia, que va haver de passar la nit a l’hospital. 
La fotògrafa ha decidit posar-li una denúncia.

Segons han explicat membres de l’organització, Homme va tenir un comportament inedequat durant tot el concert, arribant a tallar-se el front voluntàriament i insultant al públic i als Muse, que també actuaven aquella nit.

Homme s’ha disculpat durant aquest diumenge a través de les xarxes socials, on ha dit que no volia fer-li mal i que li sap molt de greu. Més tard ha compartit un parell de vídeos a través d’Instagram on també parla de l’incident que va protagonitzar.

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on Dec 10, 2017 at 9:59pm PST
A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on Dec 10, 2017 at 10:14pm PST
- Publicitat -