Imagen relacionada

El portal musical nord-americà ja ha revelat les seves llistes de preferència en àlbum i cançó d’aquest 2017. D’una llista de 100 àlbums, Kendrick Lamar ha quedat en primera posició per tercer cop. El cantant de rap de Califòrnia ha publicat aquest any  DAMN. En quant el segon i tercer lloc hi són posicionats SZA i King Krule respectivament.

Àlbums:

- Publicitat -

1. Kendrick Lamar – DAMN.
2. SZA – CTRL
3. King Krule – The OOZ
4. Kelela – Take Me Apart
5. Lorde – Melodrama
6. Moses Sumney – Aromanticism
7. Vince Staples – Big Fish Theory
8. Tyler, the Creator – Flower Boy
9. Fever Ray – Plunge
10. Jlin – Black Origami

En relació al llistat de cançons, hi destaquen en les primeres posicions:  Cardi B amb un tema sobre el racisme, xenofòbia i sexisme; “Bodak Yellow” en primer lloc. Kendrick Lamar amb SZA com a segon i tercer respectivament. No obstant això, al top 15 es poden trobar noms com: Frank Ocean, King Crule, Charli XCX, etc.

Cançons:

1. Cardi B – Bodak Yellow
2. Kendrick Lamar – DNA.
3. Lorde – Green Light
4. SZA – Love Galore (ft. Travis Scott)
5. Lil Uzi Vert – XO TOUR Llif3
6. Frank Ocean – Chanel
7. King Krule – Dum Surfer
8. Future – Mask Off
9. Kelela – Frontline
10. Charli XCX – Boys